EN

SV

Search
Close this search box.

Koulutukset

Pohjanmaan Liikunta ja Urheilu ry järjestää myös aikuisliikunnan koulutuksia!

PLU ry tarjoaa urheiluseurojen, yhdistysten sekä työyhteisöjen aikuisliikunnan vastaaville erilaisia koulutuskokonaisuuksia avoimena tai tilauksesta. Esimerkiksi vinkkejä liikuntatuokioihin, erilaisiin kuntoliikuntalajeihin tai kävelykokouksen pitämiseen.

Lisätietoja:
Antero Kangas
harrasteliikunnan päällikkö
p. 050 406 4789
antero.kangas@plu.fi

Haluatko vinkkejä hiihtotekniikoiden opetteluun?
Tule aikuisten hiihtokouluun!

Pohjanmaan Liikunta ja Urheilu ry (PLU) järjestää perinteisen hiihtotavan ja luisteluhiihdon hiihtokoulun aikuisille viikoilla 6 ja 7.

Molemmista hiihtotavoista on kaksi harjoituskertaa. Voit valita kumman tahansa hiihtotavan tai molemmat. Osallistujamäärä/kurssi max.12 hlöä. Paikkana on Jouppilanvuoren hiihtostadion (kesällä tekonurmi) Seinäjoella.

Kurssit vetää Janne HakalaJanne on toiminut aikaisemmin mm. Ampumahiihtoliiton toiminnanjohtajana ja Hiihtoliiton maastohiihdon aluekehittäjänä.

(piirros: Pixabay.com)

Hinnat:

Kurssi 1. Perinteisen hiihdon perusteet ja jatkokurssi yht. 50 €.
Kurssi 2. Luisteluhiihdon perusteet sekä jatkokurssi yht. 50 €.

Perinteisen hiihtotavan perusteet to 8.2. klo 18.00–19.15
Peruskurssilla opettelemme hiihdossa tärkeää tasapainoa ja rytmiä. Kurssin pääpaino on vuorohiihdossa, mutta kurssin aikana tutustutaan myös tasatyöntöön.
Harjoitukset tehdään tasamaalla ja osallistuminen on mahdollista kuntotasosta riippumatta. Et tarvitse aiempaa kokemusta maastohiihdon harrastamisesta. Huolehdi itse, että välineet ovat hiihdettävässä kunnossa pidon osalta.

Perinteisen hiihtotavan jatkokurssi to 15.2. klo 18.00–19.15
Jatkokurssilla kerrataan peruskurssilla opeteltuja vuorohiihdon ja tasatyönnön tekniikoita. Lisäksi tutustumme yksipotkuiseen tasatyöntöön, harjoittelemme laskemista sekä hiihtotekniikoiden soveltamista ylämäkeen. Jatkokurssin tekniikkaharjoitukset tähtäävät jo hieman pintaa syvemmälle.

Luisteluhiihdon perusteet to 8.2. klo 19.15–20.30
Opettelemme luistelusuksen käyttöä monipuolisin harjoittein. Lisäksi harjoittelemme perustekniikkaa eli kuokkaa. Kurssilla pääset kokeilemaan myös Wassberg-tekniikkaa.
Harjoitukset tehdään tasamaalla ja osallistuminen on mahdollista kuntotasosta riippumatta. Et tarvitse aiempaa kokemusta luisteluhiihdosta.

Luisteluhiihdon jatkokurssi to 15.2. klo 19.15–20.30
Luisteluhiihdon jatkokurssilla harjoitteet monipuolistuvat ja opit uusia tekniikoita. Kertaamme perusluistelun sekä käymme läpi Wassberg- ja Mogren-tekniikat. Laskeminen, askeltaminen ja jarruttaminen tulevat tutuiksi. Jatkokurssin tekniikkaharjoitukset tähtäävät jo hieman pintaa syvemmälle.

TIEDUSTELUT JA ILMOITTAUTUMINEN 5.2.2024  MENNESSÄ:
Pohjanmaan Liikunta ja Urheilu ry
Antero Kangas p. 050 4064789 tai antero.kangas@plu.fi

Scroll to Top