EN

SV

Search
Close this search box.

Työyhteisöille

Työyhteisön henkilöstön terveyden tukeminen vaikuttaa merkittävästi työyhteisön tekemään tulokseen ja työmotivaatioon. Työhyvinvoinnin kehittäminen liikunnan avulla tuo terveyttä ja hyvinvointia työyhteisöön. Räätälöimme teille työyhteisön näköisen ja työyhteisön tarpeita tukevan kokonaisuuden. Tarjoamme teille liikunnallisia kokonaisuuksia tai yksittäisiä tyhy-tilaisuuksia ja tapahtumia työhyvinvoinnin ja tuottavuuden edistämiseksi.

Lisätietoja:
Antero Kangas
harrasteliikunnan päällikkö
p. 050 406 4789
antero.kangas@plu.fi

Buusti360

Liikunnan aluejärjestöt ovat aloittaneet uuden toimintamallin työikäisten liikunta-aktiivisuuden kehittämiseksi. Buusti360 on koko Suomen kattava palvelu, jonka tavoitteena on lisätä liikettä ja hyvinvointia työyhteisöissä.
– Suomessa löytyy hyviä käytänteitä ja tutkimustietoa, mutta tämä tieto ja osaaminen ei löydä työpaikoille saakka. Päätimme vastata tähän haasteeseen ja perustaa valtakunnallisen Buusti360-palvelun. Kokoamme yhteen laajan joukon asiantuntijoita, ja pystymme näin virittämään työyhteisöjen toimintakulttuuria uudelle tasolle.

Buusti360 kokoaan yhteen Liikunnan aluejärjestöjen asiantuntijat 15 eri paikkakunnalla ympäri Suomen. Heistä löytyy osaajia työhyvinvoinnin eri osa-alueille. Tutustu toimintamalliin osoitteessa www.buusti360.fi

Työpaikkakäynti

Käynnillä esittelemme liikunta- ja hyvinvointipalveluitamme sekä valtakunnan toimijoiden tukipalveluita työhyvinvoinnin kehittämiseksi. Käynti on oiva tapa suunnitella teidän näköinen kokonaisuus palvelemaan työhyvinvoinnin toimia. Käynti on aina maksuton.

Erilaisilla tuotekokonaisuuksilla pystymme räätälöimään työhyvinvointianne tukevan mallin pidemmälle ajanjaksolle.

Työyhteisön liikuntailtapäivä

Suunnitellaan yhdessä työpaikallesi sopiva liikuntailtapäivä. Uusia ja tuttuja lajeja yhdistelemällä saa aikaan mukavan kokonaisuuden, missä huomioidaan koko työpaikan toiveet ja tarpeet. Teemaan sopivat luentokokonaisuudet täydentävät päivää mukavasti. Halutuilla testeillä voidaan rakentaa työpaikalle soveltuvia jatko-ohjelmia.

Liikuntailtapäivän voi toteuttaa joko omalla pakkakunnalla tai viedä kauemmaksi uusiin ympyröihin.

Lajikokeilut

Miltä kuulostaisi topsipuikkosähly, tornipallo, lippupallo, norsupallo, pyllypallo tai kin-ball. Kaikki ovat pelejä, mitkä soveltuvat erinomaisesti mm. työporukoille.
Pelien lisäksi järjestämme lajikokeilua ja ohjausta erilaisista jumpista, kahvakuulaa, lajitekniikoita ja halutessanne vaikka sovelletun 10-ottelun.

Tiimirata

Menestyvän joukkueen osaaminen syntyy yhdessä tekemisestä, jokaisen jäsenen halusta panna kaikki peliin, jokaisen uskomisesta rajojen ylittämiseen, keskinäisestä luottamuksesta ja avoimesta kommunikaatiosta sekä ennakkoluulottomasta asenteesta. Voittajajoukkue rakentuu yhdistetystä voimasta, älystä ja tehokkaasta team-hengestä.

Tiimirata koostuu eri tehtäväpisteestä, sisällöt sovitaan tilaajan kanssa erikseen. Kesto noin 1-3 tuntia sopimuksen mukaan. Tiimirata voidaan toteuttaa kilpailumielessä ja tiimihenkeä kehittäen (esim. Amazing Race -tyyliin).

Luennot ja taukoliikunnat

Erilaiset hyvinvointiluennot ja taukoliikunnat työyhteisöjen omien tilaisuuksien lomaan. Esim. Arjen aktiivisuuden lisääminen, Liikunta – ravinto – uni.

Testauspalvelut

Räätälöimme työyhteisöllesi sopivat testauspalvelut. Jotka voidaan toteuttaa oman yrityksenne toimitiloissa tai vaihtoehtoisesti PLU:n toimitiloissa.

Tutustu testivaihtoehtoihin Testauspalvelut-sivulta, ja pyydä tarjousta omalle työyhteisöllenne.

Scroll to Top