Työyhteisöille

 

Tuomme palvelut lähelle Sinua!

 

Työpaikan tärkein pääoma on henkisesti ja fyysisesti hyvinvoiva henkilöstö

Henkilöstön voimavarojen tukeminen vaikuttaa merkittävästi työyhteisön menestymiseen, motivaatioon ja sitoutumiseen terveyden ja työkyvyn kautta. 
(Lähde: KKI-ohjelma)

Työhyvinvoinnin kehittäminen liikunnan avulla tuo terveyttä ja hyvinvointia työyhteisöön.

Räätälöimme Teille työyhteisön näköisen kokonaisuuden.

Tarjoamme Teille kokonaisuuksia tai yksittäisiä tilaisuuksia ja tapahtumia työhyvinvoinnin ja tuottavuuden edistämiseksi.

 

Työpaikkakäynti:
Käynnillä esittelemme liikunta- ja hyvinvointipalveluitamme sekä valtakunnan toimijoiden tukipalveluita työhyvinvoinnin kehittämiseksi. Käynti on oiva tapa suunnitella Teidän näköinen kokonaisuus palvelemaan työhyvinvoinnin toimia. Käynti on aina maksuton.

 

Erilaisilla tuotekokonaisuuksilla pystymme räätälöimään työhyvinvointianne tukevan mallin pidemälle ajanjaksolle. 

 

Valmisteluun liikuntailtapäivä:

Suunnitellaan yhdessä työpaikallesi sopiva liikuntailtapäivä. Uusia ja tuttuja lajeja yhdistelemällä saa aikaan mukavan kokonaisuuden, missä huomioidaan koko työpaikan tarpeet. Teemaan sopivat luentokokonaisuudet täydentävät päivää mukavasti. Halutuilla testeillä voidaan rakentaa työpaikalle soveltuvia jatko-ohjelmia.

Liikuntailtapäivän voi toteuttaa omalla pakkakunnalla tai viedä vähän kauemmaksi uusiin ympyröihin.

Lajikokeilut:

Kaikki ovat joskus pelanneet jalkapalloa, sählyä tai pesäpalloa. Nämä kaikki onnistuu myös meidän kautta. Miltä kuulostaisi topsipuikkosähly, tornipallo, lippupallo, norsupallo, pyllypallo tai kin-ball. Kaikki ovat pelejä, mitkä soveltuvat erinomaisesti mm. työporukoille.

Pelien lisäksi järjestämme lajikokeilua ja ohjausta erilaisista jumpista, kahvakuulaa, lajitekniikoita ja halutessanne vaikka sovelletun 10-ottelun.

Tiimirata:

Menestyvän joukkueen osaaminen syntyy tekemisestä, jokaisen jäsenen halusta panna kaikki peliin, jokaisen uskomisesta rajojen ylittämiseen, keskinäisestä luottamuksesta ja avoimesta kommunikaatiosta sekä ennakkoluulottomasta asenteesta. Tiimin osaamisista ja sen kehittämistä voi kohdata tiimiradalla. Yhdistetty voima, äly ja sopiva jännite tuovat parhaan tuloksen.

Tiimirata koostuu eri tehtäväpisteestä, sisällöt sovitaan tilaajan kanssa erikseen. Kesto noin 1-3 h sopimuksen mukaan. Tiimirata voidaan toteuttaa kilpailumielessä ja tiimihenkeä kehittäen (esim. Amaizing Race -tyyliin).

Luennot ja taukoliikunnat:

Erilaiset hyvinvointiluennot sekä tietoiskut ja taukoliikunnat työyhteisöjen omien tilaisuuksien lomaan. Esim. Arjen aktiivisuuden lisääminen, Liikunta - ravinto - uni.
Tilaisuuksissa olemme jakaneet myös KKI:n tuottamaan kirjallista materiaalia.

Testauspalvelut:

Räätälöimme työyhteisöllesi sopivat testauspalvelut. Jotka voidaan toteuttaa oman yrityksenne toimitiloissa. Tutustu testivaihtoehtoihin Testauspalvelut sivulta, ja pyydä tarjousta omalle työyhteisöllenne.

Teemme yhteistyötä myös eri toimijoiden kanssa. Voimme suunnitella tyky-toimintaa myös kokouspäivän lomaan sekä ruokailun yhteyteen.

Kunnossa kaiken ikää -ohjelma:

Valtakunnallisen KKI-ohjelman tavoitteena on arkisen liikkumisen, liikunnan harrastamisen ja terveellisten ruokailutottumusten sekä arkiliikkumista suosivan ympäristön avulla lisätä työikäisten terveyttä ja hyvinvointia. KKI-ohjelmalle on luonteenomaista terveysliikunnan verkostojen luominen, ylläpito ja kehittäminen. KKI-ohjelma on liikuttanut suomalaisia menestyksellisesti jo vuodesta 1995 lähtien.

 

KKI-ohjelman tavoitteiden toteuttamiseksi ohjelma toteuttaa mm. taloudellista tukea rekisteröityneille tahoille, Matka hyvään kuntoon -kampanja, SuomiMies -kampanjat sekä erilaiset toimenpiteet työikäisten sekä työyhteisöjen liikkumisen sekä hyvinvoinnin edistämiseen. Lue lisää KKI-Ohjelman nettisivuilta: www.kki-ohjelma.fi

 

 

Uutiskirje työyhteisöille

Lähetämme työyhteisöille oman sähköisen uutiskirjeen n. 4 kertaa vuodessa ajankohtaisista asioistamme. Tilaamalla uutiskirjeen pysyt ajantasalla valtakunnallisista sekä alueellisista toiminnoista työyhteisöliikunnan edistämiseksi. Tiedotamme mm. kampanjoista, tapahtumista ja hankehauista työyhteisöliikunnan kehittämiseen.

Lisätiedot ja tarjoukset:
Turo Shemeikka
va. terveysliikunnan päällikkö
turo.shemeikka@plu.fi
# 0400 412981