EN

SV

Search
Close this search box.

EU Sport-hanke

HAUSSA EU SPORT -HANKKEELLE -YHTEENVETORAPORTIN TEKIJÄ!

Kiinnostavatko EU-rahoituksen mahdollisuudet liikunnan kehittämisessä?

Olemme kokoamassa jälleen liikuntaa edistäviä EU-hankkeita yhteenvetoraporttiin vuosilta 2021-2023. Viime kaudella kansallisilla EU-rahoituksilla toteutettuja hankkeita löytyi eri rekistereistä vastaavalta 3 vuoden ajanjaksolta reilut 600 kappaletta – nyt odotamme löytyvän vähintään yhtä suuren määrän.

Hae raportin päätekijäksi, toisena tekijänä/työnohjaajana on allekirjoittanut! Kesto tällä proggiksella on 3 kuukautta, aloitus esim. elokuun puolivälissä 2024 tai sopimuksen mukaan.

Edellytämme tekijältä kiinnostusta EU-asioihin ja EU-rahoitukseen, sujuvaa suomenkielentaitoa niin kirjallisesti kuin suullisesti, mielellään meneillään tai loppuvaiheessa olevia liikunta-alan korkeakoulututkintoja, excel-taulukkolaskentaohjelman perustason hallitsemista, itsenäiseen työskentelyyn kykenemistä ja reipasta asennetta.

Tarjoamme

  • selkeän tehtävätoimeksiannon sekä matalalla kynnyksellä saatavan tuen ja ohjauksen
  • mahdollisuuden tutustua EU-rahoituksen mahdollisuuksiin liikunnallisissa hankkeissa pintaa syvemmältä
  • mahdollisuuden joustaviin etätyömahdollisuuksiin, muut ratkaisut ovat sovittavissa
  • mahdollisuuden itsenäiseen tekemiseen ja osaamisen lisäämiseen tekemisen kautta
  • palkkaa työskentelyjaksolta 2 250 €/kk (37,5h/vko), juridisena työnantajanasi toimii Pohjanmaan Liikunta ja Urheilu PLU ry eli liikunnan aluejärjestö. Yhteistyötahona raportin tekemisessä on myös Olympiakomitea.

Aiemmat raportit löydät esim. vuosilta 2014-2016 täältä ja vuosilta 2017-2020 tästä.

Kiinnostaako?

Tee vapaamuotoinen hakemus itsestäsi ja osaamisestasi (CV) sekä lähetä se allekirjoittaneelle sähköpostitse viimeistään 3.6.2024 osoitteeseen timo.hamalainen@plu.fi!

Jos haluat, voit toki soittaa allekirjoittaneelle ja kysyä lisätietoja!

Timo Hämäläinen
erityisasiantuntija, oto-projektipäällikö
puh. 050 585 0461

Pohjanmaan Liikunta ja Urheilu (PLU) ry
Seuralantie 9
60220 SEINÄJOKI

EU Sport-hanke

”EU Sport”-hanke on Pohjanmaan Liikunta ja Urheilu ry:n, Suomen Olympiakomitean, Paralympiakomitean ja opetus- ja kulttuuriministeriön yhteishanke. Hankkeen tavoitteena on lisätä EU-rahoituksen hyödyntämistä liikunnan ja urheilun tarpeiden kehittämistyössä.

Tavoitteena on siis nousta uudelle tasolle EU-hankerahoitusten hyödyntämisessä ja laajentaa liikunnan EU-hanketekijöiden verkostoa. Yhteishankkeen on mahdollistanut opetus- ja kulttuuriministeriön (OKM) osarahoitus.

Myös PLU ry:n hankesivuilta löydät esimerkiksi käytännön EU-rahoitusoppaan liikunnallisille hankeideoille kaudelle 2021-2027 sekä hankeyhteenvetoraportin liikunnallisista EU-hankkeista vuosilta 2017-2020.

JOS Sinua kiinnostaa liikunnallisten EU-hankkeiden rahoitusmahdollisuudet, tilaa itsellesi EU Sport -uutiskirje! EU Sport -uutiskirje ilmestyy noin 10-12 kertaa vuodessa, ajankohtaisten mahdollisuuksien ja hakujen mukaan.

Linkki EU Sport -uutiskirjeen tilaamiseen:
http://newsletter-eu-sport-2022.olympiakomitea.fi/ 

Scroll to Top