EN

SV

Search
Close this search box.

Verkostot

Liikkuva koulu ja opiskelu verkostot

Verkostot ovat yksi merkittävä työkalu, kun halutaan lähteä kehittämään omaa osaamista. Ja kun tavoitteena on liikunnan edistäminen, PLU haluaa olla omalta osaltaan tukemassa toimintaa. Lisää liikettä ja liikunnan iloa verkostoista!

PLU kokoaa vuosittain alueensa (Etelä-Pohjanmaa/Pohjanmaa) Liikkuva koulu ja Liikkuva opiskelu toimijoita yhteen. Verkostotapaamisia on 2-4 kertaa vuodessa.

Tilaisuudet ovat maksuttomia!

LIIKKUVAT-verkosto (hallinnon ja koordinoinnin näkökulma)

Tämän verkoston tavoitteena on tukea kunnissa meneillään olevien liikunnallisten avustusten toteuttamista, edistää Liikkuva koulu/Liikkuva opiskelu -ohjelmia, tuoda tutuksi fyysisen aktiivisuuden suositukset ja jakaa ideoita liikunnallisen toimintakulttuurin rakentamiseen. Verkostotapaamisissa jaetaan kokemuksia ja ideoita sekä verkostoidutaan kollegoiden kanssa.

Verkoston kannalta on toimivinta, kun jäsenellä on omasta kunnastaan laaja näkemys ja hänen tavoitteenaan on kuntansa/koulunsa liikuntakulttuurin kehittäminen. Siksi tämä verkosto on tarkoitettu rehtoreille ja Liikkuva koulu/Liikkuva opiskelu koordinaattoreille/liikuntavastaaville.

Tapaamisia on seuraavasti vuoden 2021 aikana.

Syksy 2021:
– Liikkuva Opiskelu verkostotapaaminen Smart Moves Tiistaina 12.10 klo 14:00-16:00 (Teams). Lisätietoja ja ilmoittautumiset>>https://plu.fi/liikkuva-opiskelu-verkostotapaaminen-etela-pohjanmaa-pohjanmaa-smart-moves-tutuksi-tiistai-12-10-2021-klo-14-16/

-Liikkuva Koulu verkosto webinaari, EduEscape, Pedagogiset pakopelit torstaina 28.10 klo. 13:00 – 15:30 (Teams) Lisätietoja ja ilmoittautumiset>>>https://plu.fi/liikkuva-koulu-webinaari-pedagogiset-pakopelit-pohjanmaa-etela-pohjanmaa-verkostolle-28-10-2021/ 

Helmikuu 2023:

Tule kuulemaan vinkit työkyvyn parantamiseen liikunnallisin keinoin, verkostoitumaan, vaihtamaan ajatuksia liikunnasta osana työhyvinvointia ja oppimaan uutta.

Tilaisuus on suunnattu varhaiskasvatusjohtajille, päiväkodinjohtajille, rehtoreille, koulujen johtajille, koordinaattoreille ja muille asiasta kiinnostuneille.

Tilaisuus on maksuton. Tarjoamme kahvin ja suolaisen.

Ajankohta: Torstai 16.2.2023 klo 13:00-15:30
Paikka: Hotelli-Ravintola Alma (kokoustila Simuna)
Viimeinen ilmoittautumispäivä: Torstai 9.2.2023

Verkostot ovat yksi merkittävä työkalu, kun halutaan lähteä kehittämään omaa osaamista. Ja kun tavoitteena on liikunnan edistäminen, PLU haluaa olla omalta osaltaan tukemassa toimintaa. Lisää liikettä ja liikunnan iloa verkostoista!

Scroll to Top