Pohjanmaan Urheilugaala v. 2020

Tervetuloa 11. Pohjanmaan Urheilugaalaan lauantaina 25.1.2020 klo 18.45 alkaen Seinäjoki Areenalle!

Juhlagaala kokoaa yhteen liikunnan ja urheilun toimijat, urheilijat ja yhteistyötahot.

Pohjanmaan Urheilugaalan järjestävät Pohjanmaan Liikunta ja Urheilu ry sekä Pohjanmaan Urheilutoimittajat ry, jotka valitsevat gaalassa julkistettavat ja jaettavat palkinnot.
Uudelle vuosikymmenelle siirryttäessä gaalassa julkistetaan ensimmäiset Pohjanmaan urheilun Hall of Famen kunniagalleriaan nimettävät urheilijat.

Varaa paikkasi ajoissa.  Mikäli tilaat 10 kpl illalliskortteja saat yhden maksutta (maksat 9 kpl illalliskortteja). Tilaisuudessa on 10 hengen pöydät.


 

Ilmoittaudu viimeistään 21.1.2020

 

Urheilugaalan illalliskorttien tilaaminen.

* Katso, Laskutus- ja peruutusehdot

*
*
*
*
*
*
*
*

 

Laskun saajan tiedot

*
*
*
*
*
*

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

*

Hyväksyn tietosuojaselosteen ja sallin tietojeni hyödyntämisen ja viestinnän myös muissa tietosuojaselosteen käyttötarkoituksissa. Tiedot ovat vain PLU ry:n vastuuhenkilöiden käytettävissä eikä tietojasi/kuviasi ei luovuteta eteenpäin. Olen tutustunut tietosuojaselosteeseen osoitteessa Tietosuoja, hyväksyn sen.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.