EN

SV

Search
Close this search box.

Sporttis

SPORTTIS leirit kulkivat aikaisemmin EPPU –leirin nimellä, ja leirit järjestettiin vain kesäisin Kuortaneen Urheiluopistolla ja sen ympäristössä telttaleirinä.

Vuonna 2000 leiriketju uudistui ja Sporttis leirit aloittivat kulkunsa paikkakunnalta toiselle. Perinteinen kesäleiri sai rinnalleen viikonloppuleirit, Talvi- ja SyysSporttiksen.

TULE SELLAISENA KUIN OLET on säilynyt leiriemme pääperiaatteena. Leirit ovat kaikki liikuntaleirejä ja liikkua voi oman halun ja tason mukaisesti. Ammattilainen ei siis tarvitse olla, kun leirille osallistuu, vaan leirille voi tulla ihan vasta-alkajat ja ensimmäistä kertaa lajia kokeilevat.

Sporttisleirit ovat 7-13-vuotiaille.

Oma kosketukseni Sporttisleireihin on jo vuodelta 2005, jolloin toimin ensimmäistä kertaa lajiohjaajana talven Sporttiksella. On ollut ilo seurata, kuinka paljon leiri on vuosien saatossa liikuttanut lapsia ja tuonut alueemme lajikirjoa esille. Leiristä on tullut monelle perheelle perinne, niin leiriläisen että ohjaajan roolista. Olemme kiitollisia, että haluatte olla osa leiriperhettämme.

Nähdään taas Sporttiksella!

KesäSporttis

KesäSporttis on leiriperheemme suurin leiritapahtuma. Leiri kestää neljä päivää ja kolme yötä.
Leiri pidetään aina Seinäjoen alueella ja tällä hetkellä pääpaikkana toimii Seinäjoen lukio. Kesän leirillä voi ilmoittautua joko yleisleirille (Extreme-, Palloilu-, Tanssi- ja LiikuntaSporttis) tai lajileirille.

KesäSporttis tarjoaa myös mahdollisuuden ilmoittaa perheen pienimmät mukaan leirille. 4-6-vuotiaiden Leiriseikkailu kestää yhden leiripäivän sisältäen ruokailut, liikuntaa, kasvomaalausta, askartelua, kioskivierailun ja yllätyksen.

SyysSporttis

SyysSporttis toteutetaan joko päiväleirinä tai yhden yön leirinä. Tämän vuoksi ensikertalaisten on helpompi tulla ensikertalaisten kokeilemaan leirielämää. Leiri toteutetaan koulumajoituksena aina vaihtuvalla paikkakunnalla. Liikuntaleirien lajit vaihtelevat leirikohtaisesti. Liikunnan lisäksi leirillä on tiedossa muutakin kivaa oheisohjemaa sekä perinteinen leiridisco.

TalviSporttis

TalviSporttis kestää yhdestä yöstä kahteen yöhön leirikohtaisesti. Leiri toteutetaan koulumajoituksena aina vaihtuvalla paikkakunnalla. Liikuntaleirien lajit vaihtelevat leirikohtaisesti. Liikunnan lisäksi leirillä on tiedossa muutakin kivaa oheisohjemaa sekä perinteinen leiridisco.

ILMOITTAUTUMISET JA LISÄTIETOJA LÖYDÄT SPORTTIKSEN OMILTA KOTISIVUILTA: WWW.SPORTTIS.FI

Scroll to Top