EN

SV

Search
Close this search box.

SisuSporttis

Soveltava liikunta

Pohjanmaan Liikunta ja Urheilu ry tukee alueellaan soveltavaa liikuntaa ohjaajakoulutusten ja lasten leiritoiminnan avulla. Olemme myös mukana erilaisissa tapahtumissa tuomassa soveltavaa liikuntaa paremmin näkyväksi.

Pohjanmaan Liikunta ja Urheilu ry tekee tiivistä yhteistyötä Suomen Paralympiakomitean sekä soveltavan liikunnan apuvälinetoimintaa tuottavan SOLIA:n kanssa. PLU:n kautta erityistukea tarvitseva asiakas voi halutessaan vuokrata SOLIA:n välineitä noutamalla ne SOLIA:n Seinäjoen yksiköstä tai tilata väline lähimpään matkahuoltoon.

SisuSporttis

Pohjanmaan Liikunta ja Urheilu ry (PLU) Sporttis-leiriperheeseen kuuluu myös SisuSporttis. Tämä tarjoaa erityistukea tarvitseville lapsille mahdollisuuden osallistua soveltavan liikunnan päiväleirille. Leiri on suunnattu 7−13 vuotiaille. Leirillä on tarkoitus tutustua erilaisiin liikuntamuotoihin ja lajeihin, askarrellaan ja sekä tutustutaan uusiin ystäviin. Leirille lapsen kanssa mukaan pääsee yksi henkilökohtainen avustaja veloituksetta!

SisuSporttis pidettiin kesällä 2019 jo neljännen kerran. Leiri on saavuttanut suuren suosion: kesän leirit ovat täyttyneet saman tien ilmoittautumisen avauduttua. Leirit on järjestetty yhteistyössä Seinäjoen ammattikorkeakoulun fysioterapiaopiskelijoiden kanssa. Leireillä on käynyt aina perinteisesti vierailevia tähtiä paikallisista seuroista ja yhdistyksistä sekä Suomen Paralympiakomiteasta.

Scroll to Top