Ohjaajakoulutusten Superkeväässä aiheena mm. nuoren urheilijan ravinto

22.1.2019

Pohjanmaan Liikunta ja Urheilu ry:n koulutuskalenterin tarjonta on täyttynyt jälleen tärkeistä aiheista lajista riippumatta. Heti helmikuussa paneudutaan aina tärkeään aiheeseen, nuoren urheilijan monipuoliseen ja riittävään ravintoon sekä palautumiseen.

Liikunnanohjaaja Päivi Vilénin tiistaina 19.2. Elinkeinotalolla klo 17.30 - 20.30 pitämässä koulutuksessa käsitellään muun muassa hyvän arkiruokailun periaatteita, ateriarytmitystä, nestetasapainoa, välipaloja palautumisen tukena sekä unen ja levon merkitystä.
Koulutus kuuluu Terve Urheilija -ohjelmaan, jonka ensisijaisena tavoitteena on nuorten urheilijoiden hyvää terveyttä tukevan urheilun ja valmennuksen edistäminen sekä liikuntaturvallisuutta tutkitusti edistävien käytäntöjen vieminen käytännön valmennukseen. Hyvää terveyttä tukevat ja tehokkaat vammoja ehkäisevät toimenpiteet halutaan juurruttaa pysyviksi käytännöiksi lasten ja nuorten urheilijoiden valmennukseen.

Terve Urheilija -koulutukset toteutetaan yhteistyössä UKK-instituutin / Tampereen urheilulääkäriaseman (TaULA) kanssa. Koulutuksen hinta on 25,00 € / hlö tai 30 € / nuori + vanhempi/valmentaja. Ilmoittauduthan viimeistään 12.2.2019!

Koulutusten aiheita ovat kevään mittaan muun muassa herkkyyskausien huomiointi harjoittelussa, ohjaaminen, fyysinen harjoittelu sekä vuorovaikutus (valmentajat-vanhemmat-lapset). Tutustu ohjaajakoulutusten Superkevääseen koulutussivuillamme! Koulutuspaikkakuntia ovat Lappajärvi, Seinäjoki ja Vaasa.