Innovaatioviikolla kehitetään PLU:n aikuisliikuntaa

12.3.2019

Pohjanmaan Urheilu ja Liikunta ry:n aikuisliikuntaa ”ravistellaan” tällä viikolla noin 60 Seinäjoen ammattikorkeakoulun opiskelijan voimin. Viikolle osallistuvat ensimmäisen vuoden opiskelijat kaikilta SeAMKin koulutusaloilta.

Opiskelijoilla on yhteensä 12 yrityksiltä tai organisaatioilta saatua toimeksiantoa, joita työstetään 60 – 80 opiskelijan ryhmissä Ryhmät jaetaan pienempiin tiimeihin, jotka käsittelevät toimeksiantoja lähtökohtinaan asiakas- ja käyttäjälähtöisyys. Tiimit työskentelevät ”valmentajien” eli SeAMKin opettajien ohjauksessa.
- Opiskelijat tietävät vasta innovaatioviikon aloituspäivänä, mikä yritys tai organisaatio ja mikä aihe tulee työstettäväksi. Aluksi he saivat taustatietoja, tänään tehdään haastatteluja ja huomenna konseptoidaan. Toimeksiantajille esitellään perjantaina parhaimmaksi valittu tiimin ratkaisu PowerPoint-esityksenä. He saavat käyttöönsä toki kaikki omaa toimeksiantoaan koskevat esitykset, jotka voi ottaa vinkkinä tai käyttöön myöhemminkin, kertoo SeAMKin palvelupäällikkö Sirkku Uusimäki.

Innovaatioviikko järjestetään SeAMKssa nyt toista kertaa. Aikaisemmin ainakin Jyväskylän ammattikorkeakoulu on käyttänyt sitä opetuksessaan.
Lisätietoa Innovaatioviikosta SeAMKin sivuilla.