Psyykkisessä valmennuksessa asiat konkretisoituvat

16.4.2019

Mirjami Kirjonen pitää psyykkisen valmennuksen luennon keskittymisestä 24.4. Elinkeinotalolla.
Mirjami Kirjonen pitää psyykkisen valmennuksen luennon keskittymisestä 24.4. Elinkeinotalolla.

Psyykkisen valmennuksen edut tunnetaan tänä päivänä jo laajalti. Kuinka moni urheilija tai valmentaja kuitenkaan hyödyntää sitä jokapäiväisessä tekemisessään? Nyt tämä palvelu on helposti tavoitettavissa, koska yrittäjä Mirjami Kirjonen avasi pääsiäisviikolla toimistonsa PLU:n toimitilojen yläpuolella, Elinkeinotalon kolmannessa kerroksessa Seinäjoella.

Kasvatuspsykologiaa pääaineenaan opiskellut työnohjaaja ja psyykkinen valmentaja Mirjami Kirjonen on toiminut aikaisemmin henkilöstöjohtamisen sekä esimiestyön ja johtamisen kehittämisen parissa. Uusien palveluiden myötä hän pääsee paremmin toteuttamaan ydinosaamistaan teemoilla suorituskyky, tulos ja ihminen. Urheilu tuo oman lisämausteensa yrittäjän tekemiseen.

- Psyykkiselle valmennukselle on urheilussa valtava tilaus, jota ei ole osattu mielestäni ottaa haltuun. Se tuo sekä urheilijan että valmentajan tekemiseen selkeyttä ja hallittavuutta. Asiat konkretisoituvat, kun yhdessä mietitään, miten psyykkisiä taitoja voisi kehittää osana valmennusta tavoitteen saavuttamiseksi. Monesti riittää, kun tiedostetaan toiminta- ja vuorovaikutustapoja valmennustilanteessa, ja pienillä muutoksilla saadaan paljon aikaan, toteaa Mirjami Kirjonen.

Psyykkisenä valmentajana hän sanoo valmentajien olevan avainasemassa, koska tärkein työ tehdään urheilijan ja valmentajan välillä. Palvelumuotoina hän tarjoaakin valmentajien työnohjausta sekä muun muassa vastaanottoa, jolle urheilija ja valmentaja tulevat joko erikseen tai yhdessä.Nurmolaissyntyisen Mirjami Kirjosen osaamisesta päästään hyötymään Elinkeinotalolla jo keskiviikkoillalla 24.4. Aiheena on keskittyminen ja sen kehittäminen. Luennot jatkuvat ensi syksynä, jolloin aiheena on Psyykkinen valmennus – itseluottamus.

Ilmoittaudu 24.4. järjestettävään luentotilaisuuteen viimeistään 19.4.2019. Luento on suunnattu urheilevien nuorten vanhemmille ja valmentajille lajista ja lajiryhmästä riippumatta.