KesäSporttis uudistui

21.5.2019

Iida Kasari kannustaa osallistumaan KesäSporttikselle! Siellä pääsee liikkumaan ja pitämään hauskaa.
Iida Kasari kannustaa osallistumaan KesäSporttikselle! Siellä pääsee liikkumaan ja pitämään hauskaa.

Sporttis-leiriperheeseen kuuluvan KesäSporttiksen alkuun on aikaa kolme viikkoa. Vielä ehdit ilmoittautua mukaan, sillä ilmoittautuminen päättyy maanantaina 27.5. Leiripäällikkö Iida Kasari PLU:sta kannustaa kaikkia 7 – 13 -vuotiaita leirille LIIKKUMAAN.
- Sekä pitämään hauskaa ja hankkimaan kavereita! Ja lajileireillä pääsee tutustumaan kunnolla eri lajeihin, kertoo vuodesta 2013 Sporttis-leireillä eri tehtävissä mukana ollut Iida. Sporttiksessa on valittavana kaksi leirityyppiä, laji- tai liikuntaleiri. KesäSporttis järjestetään Seinäjoella 11. – 14.6.

Iida Kasarin mukaan tämänvuotisen KesäSporttiksen leirityypeissä on kaikissa jotakin uutta. Uusia lajeja ovat muassa judo, sirkustelu ja sup-lautailu. Useista ryhmistä löytyy vielä tilaa, muun muassa palloilu- ja liikuntaleireiltä. Sitä vastoin Extreme-leiri on jälleen huippusuosittu: kaikki kolme 16 lapsen ryhmää ovat jo täynnä.
KesäSporttikselle on myös ensikertalaisten turvallista osallistua. Jokaisesta lapsiryhmästä pitää huolta ryhmyri, joka on ryhmän kanssa koko leirin ajan. Leiriläiset yöpyvät koulumajoituksessa Seinäjoen lukion luokissa ryhmyrin kanssa, mutta leiriläinen voi halutessaan mennä yöksi kotiinkin, kunhan siitä on tieto leirin järjestäjällä.

Lue lisää ja ilmoittaudu!