EN

SV

Search
Close this search box.

Avustukset

Urheilun Unelma-Arpa

  • Kunnollinen, veroton myyntipalkkio
  • Myyjä saa jokaisesta myydystä arvasta jopa 50 % myyntipalkkion. Arpojen myynti on täysin verotonta toimintaa.
  • Koko seura tai yksittäinen joukkue
  • Yksittäinen joukkuekin voi tilata Urheilun Unelma-Arpoja myyntiin. Antamalla arvat seuran/joukkueen jäsenille myytäväksi saadaan helposti kassaan tuhansia euroja verotonta tuloa esimerkiksi ottelumatkaa varten.
  • Myytävissä ympäri vuoden

Urheilun Unelma-Arpa on aina myytävissä, vuodessa on aina kaksi arpajaiskautta. Kun seurallanne on yleisötilaisuuksia, voitte myydä arpoja kävijöille. Unelma-Arpa mahdollistaa urheiluseuralle ympärivuotisen, tuloksekkaan varainhankinnan.

Lumilyhty-arpa

Lumilyhty auttaa kaikkia urheiluseuroja ja -joukkueita, koululuokkia ja yhdistyksiä varainhankinnassa! Kahdeksan euron hintaisesta arvasta myyjä saa tuottoa jopa 4 euroa arpaa kohden, mikä tekee kassan kartuttamisesta entistä tehokkaampaa

https://www.lumilyhty.fi/

Leader-tuki

Taloudellisen tuen liikunta- ja urheiluseuroille. Leaderin kantavana ajatuksena on paikallisen asiantuntemuksen ja osaamisen hyödyntäminen kehittämistyössä. Suomessa on 56 Leader-ryhmää, jotka tekevät omat kehittämisohjelmansa ja valitsevat toteutettavat hankkeet. Leader-rahoituksella voidaan tukea mm. urheiluseurojen kehittämishankkeita; lisätietoa Leader-tuesta .

Vammaisurheilun tuet

Suomen Vammaisurheilu ja -liikunta VAU on valtakunnallinen urheilu- ja liikuntajärjestö liikunta-, näkö- ja kehitysvammaisille sekä elinsiirron saaneille ja dialyysissa oleville henkilöille. VAU:n tehtävänä on suunnitella, toteuttaa ja kehittää edellä mainittujen ryhmien liikunnan harrastamisen ja kilpailemisen mahdollisuuksia ja olosuhteita. VAU:n kotisivujen kautta voi myös löytää erilaisia tukimuotoja, jos seurassasi on vammaisurheilun ryhmiä tai urheilijoita.

Olympiakomitean tukimuodot ja edut seuroille

Olympiakomitea tarjoaa jäsenjärjestöille ja urheiluseuroille etuja.

Lisätietoa eduista ja kampanjoista

Seuratuki

OKM:n seuratoiminnan kehittämistuki

Scroll to Top