EN

SV

Search
Close this search box.

Kampanjat ja tapahtumat

Seurasydän
Unelmat liikkeelle
Olympiakomitean tapahtumakalenteri
Harrastusviikko

Seurasydän

Seurasydän liputtaa seuratoiminnan yhteisöllisyyttä syyskuussa 2020

Liikunnan ja urheilun valtavan suuri merkitys ihmisten hyvinvoinnille on noussut käsinkosketeltavasti esille tänä vuonna, kun koronapandemia pysäytti harrastus- ja urheiluseuratoiminnan. Nyt kun ihmiset pääsevät takaisin harrastusten pariin, on urheiluseuroilla ainutlaatuinen mahdollisuus yhdistää ihmiset ja saada meidät voimaan paremmin.

Poikkeuksellisen alkuvuoden jälkeen syksy käynnistää monen lajin kaudet ja kääntää symbolisestikin sivua. Miten teidän seuranne seurasydän toivottaa entiset sekä uudet liikkujat ja urheilijat mukaan?

Olympiakomitea, lajiliitot, liikunnan aluejärjestöt ja urheiluseurat haluavat liputtaa seuratoimintaa #seurasydän-kampanjan avulla erityisesti syyskuussa 2020.  Juhlimme #seurapaitapäivää jälleen tiistaina 29.9.2020 – ja kutsumme ihan jokaisen teistä mukaan!

Lue lisää täältä.

Harrastusviikko

Syyskuussa 7.-13.9.2020 vietetään kolmatta valtakunnallista harrastusviikkoa. Viikon ideana on tarjota lapsille ja nuorille mahdollisuuksia kokeilla taiteen, kulttuurin, tieteen, liikunnan ja muiden alojen harrastustoimintaa.

Vuonna 2020 kannustamme paikallisia yhdistyksiä ja organisaatioita järjestämään Harrastusviikon aikana HARRASTUSKOKEILUJA omissa tiloissa, mihin paikkakunnan lapsia ja nuoria kutsutaan mukaan.

Emme kerää koulujen ilmoittautumisia, emmekä kannusta järjestämään massatapahtumia kouluilla Covid-19 tilanteesta johtuen. Koulut voivat päättää itse järjestää isomman tapahtuman halutessaan; Koulun oman Harrastusviikon tai yksittäisiä tapahtumia Harrastusviikolla, joihin voidaan kutsua toimintaa esittelemään myös paikallisia yhdistyksiä ja 3.sektorin tahoja. Sivun alaosaan on poimittu aiempien vuosien ideoita harrastusviikon toteutuksista, joita kannattaa suunnittelussa hyödyntää.

Moni lapsi ja nuori on vailla harrastusta ja joskus harrastaminen päättyy lapsen tai nuoren omista toiveista huolimatta. Harrastusviikko on yhdistyksille loistava tilaisuus kutsua lapset ja nuoret tutustumaan toimintaan – tarjota maistiainen – ja kertoa myös, miten kokeilun jälkeen harrastusta voi jatkaa, jos innostus syttyy.

Lue lisää täältä.

Scroll to Top