Unelmat Liikkeelle

Suomessa tehdään loistavaa työtä liikkumisen edistämiseksi, mutta silti moni liikkuu liian vähän. Vanhat konstit toimivat edelleen ja niitä kannattaa vahvistaa. Kuitenkin koko kansan liikkeelle saaminen vaatii myös uusia ratkaisuja.

Mitäpä jos… antaisimme ihmisille heti alusta lähtien mahdollisuuden olla mukana ideoimassa ja tekemässä itselleen ja ympäristölleen lisää liikettä. Kannattaa ainakin kokeilla!

Ja näin tehdään koko Suomessa ”Liikunnan unelmapäivänä” 10.5.2016, ”Liikkumisen unelmakuukautena” syyskuussa 2016 ja ”Liikkumisen unelmavuotena 2017”, joka on Suomen itsenäisyyden satavuotisjuhlavuosi.

10.5. tehdään unelmista totta!

Toukokuussa järjestetään ensimmäinen Unelmien liikuntapäivä.
Päivä on kaikenlaisen liikkumisen kokeilu- ja pop up –päivä. Unelmien liikuntapäivän aikana kaikkialla Suomessa järjestetään tuhansia liikuntatempauksia ja tapahtumia.  

Haluamme saada yli miljoona ihmistä Suomessa liikkumaan ja löytämään itselleen uusia tapoja liikkua. Päivä rakentuu ihmisten omille ideoille, kokeiluille ja yhdessä tekemiselle yli raja-aitojen.
Kaikki tavat liikkua ovat hyviä! Yhdessä voimme tehdä tapahtumasta merkityksellisen.

Järjestämällä Unelmien liikuntapäivätapahtuman ja ilmoittamalla sen verkkopalvelussa www.unelmienliikuntapaiva.fi/tapahtumat osallistut upeiden palkintojen arvontaan.